"HVALA NA GOSTOPRIMSTVU I UVREDAMA"?! Trener Igokee dao čudnu izjavu posle eliminacije njegove ekipe u polufinalu plej-ofa

Novosti online

11. 05. 2021. u 21:51

Trener Igokeke Dragan Bajić čestitao je Zvezdi na pobdi u majstorici nad njegovo mekipom i požlo crveno-belima sreću u finalu, ali je dao i kontroverznu izjavu o (ne)gostoprimstvu koje je delgacija kluba iz Laktaša doživela u Beogradu.

ХВАЛА НА ГОСТОПРИМСТВУ И УВРЕДАМА?! Тренер Игокее дао чудну изјаву после елиминације његове екипе у полуфиналу плеј-офа

Foto arhiva VN

– Čestitam Zvezdi na pobedi. Nije samo poslednja četvrtina bila problem. Problem je bila prva deonica u kojoj smo dozvolili rivalu da stigne do velike prednosti. Problem je bila i treća deonica u kojoj smo propustili priliku da uvedemo meč u još neizvesniju završnicu, a Zvezdu u veću nervozu. U poslednjem kvartalu smo se predali u samoj završnici - rekao je najbolji trener regionalne lige.

On se zahvalio i čestitao članovima organizacije i dodao da njegova ekipa nikada nije doživela neprijatnosti kakve su je dočekale u hali ,,Aleksandar Nikolić“

– Liga je bila izuzetno kvalitetna i zanimljiva. Čestitam čelnicima ABA lige na sjajnoj organizaciji u izuzetno teškim uslovima. Istovremeno koristim priliku da se zahvalim i na sjajnom gostoprimstvu u Beogradu, jer Igokea u dosadašnjoj istoriji nije doživela ovakve uvrede, rekao je Dragan Bajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ŽENA I DEVOJAKA U NAUCI: Prilika za promovisanje i priznavanje njihove uloge i značaja