BRUKLIN SLAVIO, JOKIĆ POKRADEN! Saigrači zadržavali Srbina da se ne obračuna sa sudijama (VIDEO)

Novosti online

09. 05. 2021. u 07:44

KOŠARKAŠI Denvera poraženi su u uzbudljivoj završnici od Bruklina 125:119, iako su u jednom trenutku imali čak 21 poen prednosti.

БРУКЛИН СЛАВИО, ЈОКИЋ ПОКРАДЕН! Саиграчи задржавали Србина да се не обрачуна са судијама (ВИДЕО)

AP Photo/David Zalubowski

Nikola Jokić je zabeležio 29 poena, osam skokova i šest asistencija, a u poslednjem minutu sudije su propustile da sviraju dva faula nad njim, što je i presudilo pobednika ovog susreta.

Naš as nije mogao da istrpi sudijsku nepravdu pa je zbog reakcije zaradio i tehničku grešku desetak sekundi pre kraja, pri vođstvu Bruklina 122:119.

Osim Jokića, dobra u timu Nagetsa bio je Majka Porter džunior, koji je ubacio 28 poena, a Fakundo Kampaco je utakmicu završio sa 19 poena i pet asistencija.

Kod Netsa najbolji su bili Durent sa 33 poena i 11 skokova i Kajri Irving sa 31 poenom.

Nagetsi su posle drugog vezanog poraza sada na skoru 44-24 i zauzimaju četvrto mesto na Zapadu, dok je Bruklin sa identičnim odnosnom pobeda i poraza drugi u Istočnoj konferenciji.

Posle utakmice Jokić nije želeo da komentariše suđenje pa je na pitanje novinara o spornom detalju samo kratko rekao:

Na pitanje novinara kako komentariše suđenje na utakmici u samoj završnici, kada se meč lomio, Nikola je smao kratko odgovorio:

- Nemam komentar, sledeće pitanje!

Aleksej Pokuševski nije igrao u porazu Oklahome od Golden Stejta (97:136) u meču u kome je Stef Kari za 30 minuta na parketu ubacio 49 poena, od čega 11 trojki. Pomoć je imao u Viginsu (18), Džordanu Polu (16) i Grinu (15 poena). Kod Tandera, Mihalik je dao 17 koševa, a Dort 16 poena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)