OKLAHOMA KONAČNO POBEDILA, POKUŠEVSKI BLISTAO! Dončić razbio voriorse, Bobi isključen (VIDEO)

Novosti online

28. 04. 2021. u 07:39

KOŠARKAŠI Oklahome prekinuli su niz od 14 poraza u najjačoj košarkaškoj ligi sveta i tako izbegli obaranje negativnog rekorda franšize. Savladan je Boston sa 119:115, uz značajan udeo Alekseja Pokuševskog od 12 poena, šest skokova i četiri asistencije.

ОКЛАХОМА КОНАЧНО ПОБЕДИЛА, ПОКУШЕВСКИ БЛИСТАО! Дончић разбио вориорсе, Боби искључен (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Najzaslužniji za prvi trijumf Tandera posle skoro mesec dana i pobede nad Torontom bili su Lu Dort sa 24 poena i Darijus Bazli sa 21 poenom, čemu je dodao i deset skokova.  Pratili su ih Ajzea Robi i Taj Džerom sa po 15.

Najefikasniji igrač poražene ekipe i cele utakmice bio je Džejlin Braun sa 39 poena, plus 11 skokov. Pričard je ubacio 28.

Dalas je razbio Golden Stejt u gostima 133:103 u meču koji su obeležili Luka Dončić sa 39 poena, osam skokova i šest skokova, ali i Bobi Marjanović, koji je na parketu proveo samo četiri minuta pre nego šrto je čini se prestrog oisključen.

Igrao je i Alen Smailagić i upisao se u strelce za šest minuta na parketu. Smit, Hardavej i Meli bili su najveća podrška Dončićui sa po 13 poen, dok je u porženom timu po običaju najbolji bio Stef Kari sa 27 poena, jedan više od Muldera, dok je Vigins dodao 15.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!