NURKIĆ ŠOKIRAO I BOŠNJAKE: Sramna objava košarkaša Portlanda kojom veliča ustaški režim i Pavelića (FOTO)

Novosti online

13. 04. 2021. u 09:36

KOŠARKAŠ iz Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić pre dve godine je izazvao skandal kad se pojavio u majici sa imenima muslimanskih zločinaca iz ratova devedesetih, a sada je podigao lestvicu na viši nivo!

НУРКИЋ ШОКИРАО И БОШЊАКЕ: Срамна објава кошаркаша Портланда којом велича усташки режим и Павелића (ФОТО)

FOTO: AP

Nurkić je povodom Ramazana objavio na tviteru fotografiju zagrebačke "džamije", zapravo nekadašnju zgradu Doma likovnih umetnosti u Zagrebu, čiji ulaz je pre Pavelićeve "intervencije" krasila bista kralja Petra prvog Oslobodioca.

Pavelić je zgradu Doma likovnih umetnosti kralja Petra prvog Oslobodioca izgrađenu 1938. godine pretvorio 1944. godine u džamiju koja je nazvana po njemu. On ju je lično i otvorio.

- U slavu i u znak ljubavi spram Alaha Boga Jedinoga, te u znak pažnje prema muslimanima, podiže poglavnik dr Ante Pavelić ovaj velebni hram u glavnom gradu Zagrebu da odani sinovi vitežkog naroda hrvatskoga, iskreni sledbenici uzvišene vere Islama, skrušenom molitvom jačaju pregalačke snage u borbi za odbranu i napredak lepe svoje domovine Nezavisne Države Hrvatske, koja da bi vazda sretna bila - pisalo je na ulaznim vratima ove "džamije".

Nurkić je svojom objavom šokirao i brojne sunarodnike, koji ga mole da ih ne bruka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (5)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije