OGLASIO SE OBRADOVIĆ! Ohrabrujuće reči iz bolnice: "Jak sam ja"

Novosti online

13. 03. 2021. u 13:30

VEST da je Saša Obradović u bolnici zbog koronavirusa zabrinula je javnost u Srbiji, ali ohrabruje što se legendarni košarkaški reprezentativac i trener javio iz KBC Dragiša Mišović.

ОГЛАСИО СЕ ОБРАДОВИЋ! Охрабрујуће речи из болнице: Јак сам ја

FOTO: Evroliga

Doduše, progovorio je samo nekoliko reči, ali ohrabrujućih:

- Ide ka boljem, jak sam ja - rekao je Obradović.

Obradović se od pre četiri dana nalazi u KBC Dragiša Mišović. Lekari kažu da je u stabilnom stanju i trebalo bi da ga u narednim danima puste na kućno lečenje.

Obradović je u trenerskoj karijeri do sada vodio Keln, Kijev, Turov, Donjeck, Albu, Lokomotivu, Monako i Crvenu zvezdu. Kao igrač sa reprezentacijom je osvajao zlata na evropskim i svetskim prvenstvima a ima i srebro sa Olimpisjkih igara. Od klupskih trofeja dva puta je bio šampion Jugoslavije sa Crvenom zvezdom i ima jednu duplu krunu sa Budućnosti, dok je sa berlinskom albom osvojio FIBA Kup Koraća i dve Bundeslige

Takođe je potvrđeno da se u bolnici Dragiša Mišović nalazi i Obradovićeva majka koja je, prema nezvaničnim izvorima, priključena na respirator.  

(Srbija Danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)