JOŠ JEDAN KLUB STAO U RED ZA BOGDANA: Bogdanović na ceni, Srbin jedan od najtraženijih igrača

Novosti online

22. 11. 2020. u 09:08

SRPSKI košarkaš Bogdan Bogdanović je jedan od najboljih igrača na tržištu koji su slobodni.

ЈОШ ЈЕДАН КЛУБ СТАО У РЕД ЗА БОГДАНА: Богдановић на цени, Србин један од најтраженијих играча

Bogdan Bogdanović Foto EPA

Sjajni bek šuter je interesantan mnogim ekipama, pa ostaje da se vidi gde će nekadašnji košarkaš Partizana i Fenerbahčea nastaviti karijeru.

Ipak, nema mnogo timova koji mogu da priušte Bogdanovića zbog manjka novca u budžetu. Jedan od načina da ga dovedu je putem "sign and trade".

Upravo su Milvoki Baksi bili blizu takvog dogovora, ali reprezentativac Srbije nije postao saigrač sa Janisom Adetokumbom, MVP najjače lige na svetu.

Sada je jedan od glavnih kandidata da dovede Bogdanovića Atlanta Houks koja je spremna da mu ponudi četvorogodišnji ugovor vredan 72 miliona dolara.

Pošto još uvek nema dogovora između dve strane - to pokušava da iskoristi Indijana koja bi na isti način poput Baksa pokušala da angažuje Bogdana.

Pejsersima je propao dogovor sa Bostonom oko Gordona Hejvorda, pa u srpskom košarkašu vide idelano rešenje za ojačanje spoljne linije.

Franšiza iz Indijanapolisa bi morala da trejduje nekog igrača za Bogdana, a Hem navodi da bi to mogao da bude centar Majls Tarner.

No, prema informacijama do kojih je došao Džejson Anderson, Pejsersi ne bi hteli u trejd da uključe centra, koji je na poslednjem Svetskom prvenstvu nastupao za selekciju Sjedinjenih Američkih Država, ali to ne znači da nisu zaintersovani za Bogdanovića.

Priča oko novog kluba srpskog igrača je odavno počela. Ostaje nam da vidimo kako će se ona završiti i u kom NBA klubu će on nastaviti karijeru.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)