BORIĆU SE KAO POD OBRUČIMA: Đorđe Gagić u novoj ulozi odbornika GO Zvezdara

G. K.

23. 08. 2020. u 11:48

БОРИЋУ СЕ КАО ПОД ОБРУЧИМА: Ђорђе Гагић у новој улози одборника ГО Звездара

Foto: N. Paraušić

ĐORĐE Gagić na novom zadatku. Ovog puta političkom, s obzirom na to da je prekjuče prvi put seo u odborničku klupu gradske opštine Zvezdara, koja je održala konstitutivnu sednicu.

Nekadašnji košarkaš Partizana, za "Novosti", kratko je prokomentarisao kako je izgledao prvi dan kao gradski odbornik i šta očekuje da postigne u novoj ulozi.

- Imam samo odlične utiske sa prvog okupljanja. Izuzetno mi je drago što imam tu čast da budem deo tima Aleksandra Vučića i da se borim za bolji život naših sugrađana. Kroz košarku naučiš da se boriš i budeš deo tima, a upravo to ćemo i biti na Zvezdari - rekao je na početku Gagić.

Bivši reprezentativac Srbije ističe da neće imati problema da uklopi košarkašku karijeru sa novim obavezama i zadacima.

- Želim da što više vremena provedem u razgovoru sa ljudima i rešavam njihove probleme. Imao sam priliku da se lično uverim koliko je toga urađeno i koliko se poboljšao život na ovoj opštini. Želim da nastavim istim tempom i uz moje kolege uradim još više.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Zoran

24.08.2020. 13:51

Uvek je bio pozvrtvovan i koristan..Sto se kaze "sesti igrac" Zvezde..Verujem da ce raditi dobar posao za Zvezdaru..kao i za Zvezdu..Napred Gagara..vole te tvoje Delije..