"BOMBA" ZA KRAJ: MZT pojačanjem iz Bešiktaša kompletirao sastav za nastupajuću sezonu

Beta

20. 08. 2020. u 17:15

AMERIČKI košarkaš Todrik Gočer najnovije je pojačanje MZT Skoplje, kojim je kompletiran sastav za početak nove sezone, saopštio je danas makedonski šampion.

БОМБА ЗА КРАЈ: МЗТ појачањем из Бешикташа комплетирао састав за наступајућу сезону

Ilustracija sport Foto Dephositos

Kako se navodi, 27-godišnji Gočer u Skoplje dolazi posle sezone provedene u turskom Bešiktašu i radi se o "izuzetnom bek šuteru".

Todrik Gočer je sa Bešiktašom nastupao u Fibinoj Ligi šampiona, gde je na 16 mečeva prosečno postizao 10,8 poena, uz tri skoka i 1,6 asistencija, dok je u turskom prvenstvu na 23 utakmice imao prosečno 9,4 poena, 4,7 skokova i 2,3 asistencije.

Pre Bešiktaša je Evropi igrao za grčke timove Koroivos i Ifaistos i francuski Šole, a u SAD u NCAA ligi za Univerzitet Teksas tek, gde je u poslednjioj godini studdija bio najbolji u timu.

Uprava MZT navela je da je sa Gočerom kompletiran sastav kojim će biti započeta nova sezona. U sastavu su sedmorica makedonskih reprezentativaca i četiri stranca.

Gočer je treći Amerikanac, uz Femija Oludžobija i Hasanija Graveta, a pored njih će biti i srpski internacionalac Andrija Bojić.

Trener Đorđi Kočov će u timu imati makedonske reprezentativce Damjana Stojanovskog, Andreja Magdevskog, Bojana Krstevskog, Andreja Maslinka, Kristijana Nikolova, Adema Mekića i Filipa Bakoča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina