"BOMBA" ZA KRAJ: MZT pojačanjem iz Bešiktaša kompletirao sastav za nastupajuću sezonu

Beta

20. 08. 2020. u 17:15

БОМБА ЗА КРАЈ: МЗТ појачањем из Бешикташа комплетирао састав за наступајућу сезону

Ilustracija sport Foto Dephositos

AMERIČKI košarkaš Todrik Gočer najnovije je pojačanje MZT Skoplje, kojim je kompletiran sastav za početak nove sezone, saopštio je danas makedonski šampion.

Kako se navodi, 27-godišnji Gočer u Skoplje dolazi posle sezone provedene u turskom Bešiktašu i radi se o "izuzetnom bek šuteru".

Todrik Gočer je sa Bešiktašom nastupao u Fibinoj Ligi šampiona, gde je na 16 mečeva prosečno postizao 10,8 poena, uz tri skoka i 1,6 asistencija, dok je u turskom prvenstvu na 23 utakmice imao prosečno 9,4 poena, 4,7 skokova i 2,3 asistencije.

Pre Bešiktaša je Evropi igrao za grčke timove Koroivos i Ifaistos i francuski Šole, a u SAD u NCAA ligi za Univerzitet Teksas tek, gde je u poslednjioj godini studdija bio najbolji u timu.

Uprava MZT navela je da je sa Gočerom kompletiran sastav kojim će biti započeta nova sezona. U sastavu su sedmorica makedonskih reprezentativaca i četiri stranca.

Gočer je treći Amerikanac, uz Femija Oludžobija i Hasanija Graveta, a pored njih će biti i srpski internacionalac Andrija Bojić.

Trener Đorđi Kočov će u timu imati makedonske reprezentativce Damjana Stojanovskog, Andreja Magdevskog, Bojana Krstevskog, Andreja Maslinka, Kristijana Nikolova, Adema Mekića i Filipa Bakoča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)