POSLE razgovora o smrti Majkla Odža na red su došle i košarkaške teme.

Zoki

10.08.2020. 22:40

Па ти си Човићу упропастио српску кошарку на силу је пре петнаестак година уводећи у АБА лигу, када је српска кошарка остала без места у Евролиги, и сад ти држиш неком нека предавања!

GP

10.08.2020. 23:21

Koliko ja znam zvezdu su osnovali Hrvati i dovedeni su u klub po osnivanju. Svaki iz prve postave je bio Hrvat osim Popovi a koji je bio iz meso istog srpsko-hrvatskog braka. Lazi a o mestu osnivanja Partizana dolio si, i to svesno, ulje na vatru u kojoj može i sam planuti, a sigurno si doprineo daljim sukobima i ubistvima medju navijacima Partizana i ovoga tvoga FMP 2. Za ovakve izjave bi trebao da bude drastično sankcionisan. Sada vidim da su mnogi u pravu koji kazu da si veliko zlo. Apsolutno!

Muki

10.08.2020. 23:37

Koliko prostora dajete ovom frustriranom demagogu nemam reci.Daj postedite nas vise njegovih saopstenja i pravila jer od kako se on pojavio da vedri i oblaci u Srpskoj kosarci sve ide silaznom putanjom.Unistiti Srpsku ligu zarad neke tamo ABA lige i necije koristi STRASNO.

Dragan P

11.08.2020. 05:39

Црвена звезда је ове године, два дана пред почетак купа у Нишу, послала своја два кошаркаша, Човић и Кузмић, да појачају ФМП. Мене је срамота што сам помислио да ФМП и Човић имају било какве везе, ни сам не знам одакле ми таква идеја. Нити је Човић власник фабрике конзерви ФМП, нити је био председник КК ФМП, па председник КК Нико не може да забрани ФМП како ће да се зове, па председник КК Црвена звезда. Нити му син игра мало у Црвеној звезди мало у ФМП како за коју утакмицу затреба. Нема то никаквог сукоба интереса, само смо ми навијачи Партизана злонамерни.

Uroš

11.08.2020. 09:37

Тадашњи тим био је предвођен петорком: Небојша Поповић, Тулио Роклицер, Александар Гец, Ладислав Демшар и Срђан Калембер.[13]