ZVEZDA SKINULA NAJK: Nemački gigant oblači crveno-bele

Novosti online

31. 07. 2020. u 20:12

KK Crvena zvezda mts od avgusta 2020. godine ima novog tehničkog sponzora, lidera u proizvodnji sportske opreme, svetskog i nemačkog giganta, kompaniju Adidas.

ЗВЕЗДА СКИНУЛА НАЈК: Немачки гигант облачи црвено-беле

Foto: KK Crvena zvezda

Ugovor o partnerstvu višestrukog prvaka ABA i domaće Superlige, redovnog učesnika Evrolige i Adidas potpisan je na tri godine, a opremu sa čuvene tri “crte” crveno-beli nosiće već od prvog avgusta ove godine!

Adidas će obezbeđivati opremu za sve selekcije KK Crvena zvezda mts, a oprema za utakmice je kreirana specijalno za klub u saradnji stručnjaka Adidasa i dizajnera kluba iz Beograda.

- Sport je snažniji od zlatnih medalja, ima veću moć od osvojenih pehara i legendarnih titula. Sport ima snagu da ujedinjuje, da stvara, i da menja živote ljudi na bolje. Te reči smo utkali u naš brend još pre nekoliko decenija, kada smo postavili cilj da svakom sportisti obezbedimo najbolju moguću opremu, u pogledu performansi, dizajna, kvaliteta. Samim tim, zadovoljstvo nam je što ćemo u naredne tri godine biti deo Zvezdine šampionske priče i što ćemo biti u prilici da nastavimo da zajedno pomeramo granice.  Verujemo i da ćemo imati mnogo razloga za zadovoljstvo, kao i da ćemo se radovati novim rekordima i pobedama, uz džentlmenstvo na terenu i van njega, što je odlika najvećih – a to Adidas i Crvena zvezda svakako jesu! Detaljan dizajn dresova ćemo uskoro predstaviti javnosti, i verujemo da će naići na izuzetan prijem kod svih kojima su crveno-bele boje u srcu - rekao je Džordž Micidis, rukovodilac sportskog marketinga iz kompanije Adidas.

Crvenoj zvezdi će do početka sezone biti isporučena tri kompleta dresova sa Adidas logom: za utakmice kod kuće, u gostima, kao i treća garnitura. Takođe, stiže i personalizovana majica za zagrevanje, kao i replika dres u dečijim veličinama. Ostala oprema za trening i za slobodno vreme će takođe biti u prepoznatljivim crveno belim bojama.

- Drago nam je što je uz Crvenu zvezdu stao još jedan veliki svetski brend kao što je adidas i što ćemo sarađivati u narednom periodu. Ovo je prirodan spoj najboljih u svom poslu. Naš klub se trudi da svojim igračima obezbedi vrhunske uslove za utakmice i treninge, što podrazumeva i da brinemo o tome da imaju opremu u skladu sa najvišim standardima kluba i takmičenja u kome igramo već godinama. Ovo je samo jedan od delova našeg šampionskog mozaika koji privodimo kraju i jedva čekamo početak nove sezone. Uželeli smo se košarke i takmičenja, i daćemo sve od sebe da opravdamo očekivanja sportske javnosti i da nastavimo da dominiramo na terenu - rekao je Filip Sunturlić, direktor kluba sa Malog Kalemegdana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista