DEŠAVA SE: Jokić bez poena u generalnoj probi pred nastavak sezone

Novosti online

28. 07. 2020. u 08:14

AKO je moralo da se dogodi, trenutak nije bio bolji. Ni za Nikolu Jokića ni za Denver, koji je u poslednjoj pripremnoj utakmici pred nastavak NBA sezone poražen od Orlanda 114:100.

ДЕШАВА СЕ: Јокић без поена у генералној проби пред наставак сезоне

Nikola Jokić foto arhiva VN

Srpski reprezentativni centar meč je završio bez poena, uz šest skokova i pet asistencija u meču u kojem je Orlando u jednom momentu imao i plus 21. Nedostatak Jokićevih poena svakako je jedan od razloga neuspeha Nagetsa u generalnoj probi pred nastavak šampionata, ali trener Majk Meloun priznao je posle meča da ima puno briga.

- Nema potrebe da preterujemo, momci često nisu igrali na svojim prirodnim pozicijama, ali te izgubljene lopte su i dalje veliki problem. Kao da ne cenimo loptu. Imamo vremena do našeg prvog meča sa Majamijem, iskoristićemo ga da poboljšamo ono gde smo zakazali - rekao je Meloun.

Džamal Marej bio je najraspoloženiji u ekipi Denvera sa 23 poena, Porter je ubacio 19, dok su dvocifreni bili još Krejg (14), Milsap (13), Plamli (11), Bol i Grant (po 10), dok su Orlando do trijumfa predvodili Klark sa 17, Ros i Enis (po 15), Ogastin i Ajzak (po 13), te Nikola Vučević sa 10 poena i sedam skokova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri