"HOĆU DA OSTANEM U ZVEZDI": Podigao titulu, pa poslao jasnu poruku treneru crveno-belih

Novosti online

22. 05. 2024. u 09:45 >> 09:15

Košarkaški klub Crvena zvezda već je počeo sa sklapanjem tima za sledeću sezonu, a Adam Hanga želi da ostane.

ХОЋУ ДА ОСТАНЕМ У ЗВЕЗДИ: Подигао титулу, па послао јасну поруку тренеру црвено-белих

Foto Evroliga

Adam Hanga (35) hoće da ostane u Crvenoj zvezdi Meridianbet. Sklapanje tima za narednu sezonu već je počelo, ponuđen je novi ugovor Rokasu Gedraitisu, priča se o povratku Nikole Kalinića. Sada je i reprezentativac Mađarske javno stavio svima do znanja da ne želi da ide.

Sada je na Janisu Sferopulosu i stručnom štabu da donesu odluku o igraču koji je propustio završnicu sezone zbog povrede na treningu.

- Posle snimaka magnetne rezonance sam dobio samo određenu vrstu bandaže, ali tri nedelje kasnije je na kontroli utvrđeno da kost ne zarasta kako treba. Zbog toga sam morao na operaciju. Od tada sam skinuo gips, ružni šrafovi su izvađeni iz mojih ruku. Za četiri nedelje mogu da krenem sa rehabilitacijom - rekao je Hanga, kako piše mađarski "Nemzetispor".

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Planovi za dalje su jasni. Želi da se zadrži na Malom Kalemegdanu. "Imam troje dece i moj primarni cilj je da ostanem u Beogradu. Ne mogu, prvo zbog porodice, da iz godine u godinu idem u drugi tim u Evroligi. Moj plan je da potpišem dvogodišnji ugovor, voleo bih da igram na najvišem nivou."

Bio je pored klupe i gledao kako saigrači donose titulu u finalnoj seriji protiv Partizana.

- Zahvaljujući tom uspehu igraćemo u Evroligi sledeće sezone. Dobili smo večitog rivala sa 3:0 i to se ranije nije događalo. Ostala je još Superliga, možemo da osvojimo triplu krunu - rekao  je Hanga.

BONUS VIDEO NOVI LjUBIMAC "DELIJA": Ovom igraču Zvezde su navijači skandirali pred drugi meč finala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu