ŽELE DA ZADRŽE LIDERSKU POZICIJU: Crveno-bele zanima samo pobeda protiv Studentskog centra

Novosti online

01. 04. 2024. u 11:27

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Studentskog centra od 18 časova u hali "Aleksandar Nikolić", u okviru 25. kola regionalne ABA lige.

ЖЕЛЕ ДА ЗАДРЖЕ ЛИДЕРСКУ ПОЗИЦИЈУ: Црвено-беле занима само победа против Студентског центра

Foto: Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da iskoriste prvu meč-loptu za potvrdu prvog mesta u regionalnom jadranskom šampionatu, jer su u prethodnom kolu doživeli poraz od Mege (89:83) na domaćem terenu. Ovoga puta to može da uradi protiv podgoričke ekipe Studentskog centra.

Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu ABA lige sa 20 pobeda i četiri poraza, dok drugoplasirani Partizan zaostaje jednu pobedu uz utakmicu više. Ukoliko crveno-beli savladaju Studentski centar, osiguraće prvo mesto.

Ostalo je još jedno mesto u plej-ofu, za koje se bore Studentski centar, koji je deveti na tabeli i ekipa Splita, koja trenutno zauzima osmo mesto sa utakmicom više od ekipe iz Podgorice.

Crvena zvezda je ubedljivo u prvom delu takmičenja savladala "studente", rezultatom 91:77 u "Morači".

Tada je do pobede predvodio Luka Mitrović sa 20 poena uz sedam skokova i tri asistencije.

Ove dve ekipe su do sada odigrale pet utakmica ukupno, a ekipa iz Crne Gore nema nijednu pobedu protiv crveno-belih. Kolika je razlika između rivala govori to da Studentski centar nijednom nije uspeo da izbegne dvocifren poraz.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)