VELIKI UDARAC ZA ZVEZDU: Jago Dos Santos prevezen u bolnicu

Filip Milošević

14. 03. 2024. u 21:41

Košarkaš Crvene zvezde doživeo je blagi potres mozga u finišu utakmice sa Makabijem i prevezen je u bolnicu na dalja ispitivanja, javljaju reporteri Sport Kluba iz "Beogradske arene".

ВЕЛИКИ УДАРАЦ ЗА ЗВЕЗДУ: Јаго Дос Сантос превезен у болницу

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Jaga Dos Santosa laktom u glavu udario je neoprezni Bonzi Kolson na dva minuta i 21 sekundu do kraja meča u kojoj su crveno-beli bez petorice povređenih imali 16 poena prednosti, ali na kraju ostali bez pobede.

Brazilcu, koji je do sudara sa Kolsonom imao 20 poena i sedam asistencija, prvobitno je ukazana pomoć na parketu, a kasnije je u pratnji lekarskog tima Crvene zvezde napustio teren i praktično pre kraja utakmice produžio na lekarski pregled.

Pre Jaga, povređeni u taboru crveno-belih bili su Miloš Teodosić, Nikola Topić, Nemanja Nedović, Trej Tompkins, dok Branko Lazić ima virus.

BONUS VIDEO: Atmosfera u "Čairu" 50 minuta pred finale Kupa Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata