E, PA SLUŠAJTE! Evo šta je Nikola Jokić rekao posle nestvarnog dostignuća (VIDEO)

Novosti online

23. 02. 2024. u 08:23

Košarkaši Denvera pobedili su jutros Vašington 130:110, u utakmici u kojoj je njihov centar Nikola Jokić ostvario tripl-dabl učinak i postao tek treći igrač u istoriji NBA lige koji je imao tripl-dabl protiv svake ekipe protiv koje je igrao.

Е, ПА СЛУШАЈТЕ! Ево шта је Никола Јокић рекао после нестварног достигнућа (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Jokić, koji je iz igre šutirao 10/10, utakmicu je završio sa 21 poenom, 19 skokova i 15 asistencija i ostvario tripl-dabl protiv 29. ekipe u ligi. Tripl-dabl u svakoj utakmici ostvarili su još Lebron Džejms i Rasel Vestbruk, ali su oni to učinili protiv 30 ekipa jer su menjali klubove, za razliku od Jokića koji je do sada igrao samo za Denver u najjačoj ligi sveta.

To je bio i 16. tripl-dabl srpskog centra ove sezone, a više od njega ima samo Domantas Sabonis - 19.

U 650 utakmica, Jokić je četvrti u istoriji lige sa 121 tripl-dablom u regularnom delu sezone, a ostvario je još 16 u plej-ofu. Ispred su samo Vestbruk (198), Oskar Robertson (181) i Medžik Džonson (138).

Povodom novog dostignuća u svojoj višegodišnjoj karijeri "preko bare", Nikola nije imao mnogo da kaže. Zapravo je bio skoro potpuno ravnodušan, iako je istakao da mu je izrazito drago. Njegov ton je zvučao malo drugačije. 

- Da, mislim da je to vrlo lepo. Biće to veoma dobar uspeh kada završim karijeru i mogu da se osvrnem na to. Ipak je to dostignuće - rekao je najbolji igrač planete. 

I dok bi neki padali u euforiju, izvodili razne akrobacije, Nikola kao Nikola, samo još jedan dan u kancelariji. Čudan neki dečko. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)