EVROLIGA OBELODANILA: Evo da li je Crvena zvezda oštećena na utakmici protiv Žalgirisa u Beogradu što je dovelo do nemilih scena

Novosti online

10. 02. 2024. u 19:44

Crvena zvezda nije oštećena protiv Žalgirisa, pošto "nema dokaza" da je Kinan Evans u finišu meča gazio liniju, saopšteno je večeras iz Evrolige.

ЕВРОЛИГА ОБЕЛОДАНИЛА: Ево да ли је Црвена звезда оштећена на утакмици против Жалгириса у Београду што је довело до немилих сцена

Foto: Tviter/Prinskrin/TelesportRS

 - Sa preostalom 21,1 sekundom na satu za igru, Dovidas Gedraitis ubacuje loptu iz prednjeg polja Žalgirisa do Kinana Evansa. Evans prima loptu i dodaje je do Tomasa Dimše nad kojim je napravljena lična greška. Sudije su utvrdile da Evans nije stao na liniju sredine terena tokom svog poseda, stoga nije dosuđen prekršaj u zadnjem polju. Odeljak za suđenje košarkaške Evrolige pregledao je više dostupnih uglova kamere za utakmicu i nije pronašao nikakve jasne i uverljive vizualne dokaze da je Evans stao na liniju središnjeg terena, stoga je utvrđeno da je sudijsko osoblje pravilno postupilo - navodi se u saopštenju.

Žalgiris je pobedio u Beogradu 93:91, a navijači crveno-belih žestoko su reagovali i zasuli raznim predmetima sudije prilikom izlaska sa parketa.

BONUS VIDEO: "KALINIĆ I LUČIĆ SU KLjUČ": Sa Dejanom Karovićem o reprezentaciji, večitima, Nikoli Jokiću...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu