STIV KER O PROBLEMATIČNOM DREJMONDU GRINU: Shvatio je koliko, zapravo, voli da igra

Novosti online

04. 02. 2024. u 16:06

Problematični košarakaš Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin vratio se na parket posle suspenzije koju je zaradio sredinom decembra, nakon napada na košarkaša Finiks Sansa Jusufa Nurkića. O njegovom povratku govorio je šef stručnog štaba "ratnika" Stiv Ker.

СТИВ КЕР О ПРОБЛЕМАТИЧНОМ ДРЕЈМОНДУ ГРИНУ: Схватио је колико, заправо, воли да игра

FOTO: Tanjug/AP

 - On igra veoma dobro, čini našu odbranu boljom. Sa njim u sastavu izgledamo brže, snažnije, imamo više mogućnosti, on sve odlično pokriva, veoma dobro vidi sve na terenu - rekao je Ker.

Četvorostruki osvajač NBA prstena je u porazu svoje ekipe od Atlanta Hoksa zabeležio sedam poena osam asistencija i šest skokova, a njegov trener dodao je da veruje da je uspeo da razmisli o svemu što se dogodilo i da vrati potpuni fokus na košarku.

  - Bio je veoma fokusiran nakon tog procesa rehabilitacije. Shvatio je šta se dogodilo i zbog čega je udaljen. Mislim da je imao i vremena da razmisli o tome koliko voli da igra, koliko voli da bude deo tima i da ne želi da bude van stroja - objasnio je Stiv Ker.

Nakon napada na Nurkića, Grin je zaradio svoje treće isklučenje ove sezone, a NBA liga ga je tada suspendovala do daljnjeg, ali je početkom januara objavljeno da mu je suspenzija istekla i da može da se vrati na parket. 

Dvostruki osvajač olimpijskog zlata ove sezone beleži 9,3 poena po utakmici uz 6,2 skoka i 6,1 asistenciju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)