PARTIZAN IZGUBIO OD MONAKA, A ZVEZDA... Svi pričaju o reakciji crveno-belih!

Novosti online

31. 01. 2024. u 21:40

Partizan je posle Crvene zvezde u ABA ligi doživeo poraz i u Evroligi, a ta utakmica u Monaku - dovela je i do reakcije iz tabora crveno-belih.

ПАРТИЗАН ИЗГУБИО ОД МОНАКА, А ЗВЕЗДА... Сви причају о реакцији црвено-белих!

FOTO: AP

Podsetimo, Partizan je izgubio od Monaka, kao gost, i to prvi put u istoriji Evrolige.

Tokom utakmice u kojoj je Majk Džejms, as ekipe iz Kneževine, stigao Nanda de Kola i postao drugi najbolji evroligaški strelac (bolji je sada samo Vasilis Spanulis), domaćin crno-belih je objavio interesantan "tvit".

Naime, vrlo spretnu asistenciju Džejmsa, Monako je obelodanio uz komentar "Gledaš li ovo, Miloše Teodosiću?".

Nije dugo trebalo Crvenoj zvezdi da na istoj toj društvenoj mreži, nekadašnjem Tviteru - koji sada ima naziv "Iks", odgovori upravo reakcijom Teodosića, koji se kobojagi smeje, očigledno nimalo impresioniran.

Evo i pomenute asistencije Majka Džejmsa, ali i reakcije crveno-belih:

Najbolji strelci u istoriji Evrolige

Najviše koševa u elitnom evropskom klupskom nadmetanju dao je Grk Vasilis Spanulis, 4.455.

Amerikanac Majk Džejms je dostigao učinak dosad usamljenog na drugoj poziciji, Francuza Nanda de Kola - obojica su ubacili po 4.383 evroliaških poena. I, obojica će moći da uvećaju svoje učinke, s tim da je De Kolo (član Asvela) trenutno povređen.

Evroliga - tabela, raspored Partizana, Crvene zvezde...

Podsetimo, Partizan je poslednji trijumf u gostima ostvario 19. decembra kada je savladao Valensiju (67:72). Priliku da prekine taj niz imaće u petak u Bolonji protiv Virtusa, protiv kog igra od 20.30.

Tog istog dana, ali od 20 časova, Zvezda će ugostiti Barselonu.

Na tabeli Evrolige crno-beli iz Beograda trenutno imaju učinak 12-12 i deseto si, dok su crveno-beli na 10-14, što je u ovom trenutku dovoljno za 12. mesto.

Partizanov rival, Virtus, je treći sa 15-9, a Barsa je drugoplasirana sa 16:8 nakon što je u sredu uveče deklasirala pomenuti italijanski tim rezultatom 84:57 .

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?