NASRTALI JEDNI NA DRUGE! Večiti derbi Crvena zvezda - Partizan obeležio sukob košarkaša (VIDEO)

Novosti online

28. 01. 2024. u 19:41 >> 21:14

Crvena zvezda i Partizan imali su za nedeljno popodne zakazan "večiti derbi" u košarci, a taj meč ABA lige na nekoliko minuta prekinuo je prvi sukob aktera, a u završnici - još jedan.

НАСРТАЛИ ЈЕДНИ НА ДРУГЕ! Вечити дерби Црвена звезда - Партизан обележио сукоб кошаркаша (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Arena sport

Naime, na samom početku druge deonice, dok su prisutne "delije" u Areni slavile zakucavanje Adama Hange, na drugojs trani terena košarkaš Partizana Zek Ledej je laktom, u tranziciji, odgurnuo Nemanju Nedovića koji je odleteo na parket.

Odmah je na Ledeja "skočio" Miloš Teodosić, a sukob koji je tada nastao, potrajao je nekoliko desetina sekundi.

Srećom, emotivno usijanje nije preraslo i u fizički obračun, iako je ljut bio i Teodosić zbog poteza rivala, i Ledej zbog takve reakcije iskusnog Zvezdinog plejmejkera.

A kada se Miloš Teodosić udaljio, Nemanja Nedović je poželeo da popriča sa Zekom Ledejom, što je proteklo malo miroljubivije.

Sudije su, posle pregledanja snimka, dosudile nesportsku ličnu grešku Partizanovom centru, a tehničku grešku Zvezdinom organizatoru igre koji je pritrčao da "brani" Nedovića.

U samoj završnici, na minut i po do kraja, Rokas Geidraitis je želeo da iz ugla postigne trojku (koja ne bi bila priznata, jer je Aleksa Avramović neposredno pre toga u reketu izborio ofanzivni prekršaj Zvezdinog centra Bolomoboja), a litvanskog internacionalca nagazio je Zek Ledej, pa su njih dvojica ušli u klinč.

Akteri derbija u sukobu posle duela Giedraitis - Ledej u 38. minutu utakmice / Foto: Printskrin/Arena sport

Igrači oba kluba su pritrčali, neki da bi se umešali, većina da bi razdvojila "zaraćene strane", a sudije su otišle da pregledaju snimak.

Njihova odluka je glasila da su obojica igrača dobila po tehničku grešku, i Ledej, kome je to bio i znak da napusti parket (jer je imao i nesportsku), i Gidraitis.

Podsetimo, prenos utakmice KK Crvena zvezda - KK Partizan možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave