E OVAKO, NIKOLA! Embid otkrio šta je rekao Jokiću i šokirao ceo svet (VIDEO)

Novosti online

17. 01. 2024. u 08:11

KOŠARKAŠI Filadelfije pobedili su noćas Denver sa 126:121 i ostvarili treću uzastopnu pobedu u NBA ligi.

Е ОВАКО, НИКОЛА! Ембид открио шта је рекао Јокићу и шокирао цео свет (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U duelu dvojice igrača koji se bore za MVP titulu, Džoela Embida i Nikole Jokića, pobedio je igrač Filadelfije, koji je u 18. uzastopnoj utakmici postigao više od 30 poena. Embid je utakmicu završio sa 41 poenom, 10 asistencija i sedam skokova, a tokom meča šapnuo je srpskom centru da je "najbolji igrač u ligi".

"Smešno je jer se na Tviteru vodi rat navijača Filija protiv navijača Denvera. Smešno je pošto obojica mislimo - koga briga? Želimo da igramo košarku i da pobeđujemo. Ali on zaslužuje pohvale. Sve dok ga ne srušite, on je najbolji u ligi. On je MVP finala. Sve dok mu to ne oduzmete, on to drži. Ali, istovremeno, verujem u sebe", rekao je Embid posle utakmice.

Tajris Maksi pobedi je doprineo sa 25 poena, devet asistencija i pet skokova, Tobajas Haris sa 24 poena, a Keli Ubri sa 11.

Jokić je utakmicu završio sa 25 poena, 19 skokova i tri asistencije.

"Ne igram protiv njega, igram protiv Filadelfije. Ovo je bio dobar duel", rekao je Jokić.

Majkl Porter dodao je 20 poena, Džamal Marej 17 poena i 10 asistencija, a Eron Gordon 16 poena, šest skokova i četiri asistencije za aktuelne šampione lige.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar