PRED DERBI ABA LIGE: Janis Sferopulos se oglasio uoči meča Crvene zvezde i drugoplasirane ekipe regionalnog prvenstva

Tanjug

05. 01. 2024. u 18:21

TRENER košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je pred gostovanje Cedevita Olimpiji u 15. kolu ABA lige da njegova ekipa mora da bude spremna za vrlo tešku utakmicu.

ПРЕД ДЕРБИ АБА ЛИГЕ: Јанис Сферопулос се огласио уочи меча Црвене звезде и другопласиране екипе регионалног првенства

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli u dobro raspoloženju idu u Sloveniju, pošto su u duplom kolu Evrolige ostvarili dve pobede, protiv Fenerbahčea (85:76) i Partizana (88:72).

- Cedevita Olimpija je ekipa koja je trenutno druga na tabeli ABA lige, doživeli su samo jedan poraz na svom parketu, i sa naše strane moramo biti spremni za vrlo tešku utakmicu. To znači da moramo biti spremni da i psihički, ali i fizički igramo dobru košarku na obe strane terena - rekao je grčki stručnjak.

Dejan Davidovac se slaže sa mišljenjem trenera.

- Bez obzira na to što je utakmica protiv Partizana u Evroligi donela pražnjenje u svakom smislu i fizički i psihički, sve je lakše kad se pobeđuje. Očekuje nas vrlo zahtevna i teška utakmica u Ljubljani protiv ekipe koja u ABA ligi pokazuje kvalitet. Nemamo mnogo vremena da se spremimo za meč, ali dovoljno da se osvežimo i spremni dočekamo derbi kola u ABA ligi - istakao je krilni igrač crveno-belih.

Podsetimo, utakmica u Ljubljani igra se u subotu od 17 časova.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)