BIVŠI KAPITEN PARTIZANA OBRADOVAO "DELIJE": Evo šta je poručio o najnovijem pojačanju KK Crvena zvezda

Filip Milošević

25. 12. 2023. u 20:26

Kapiten Bajerna i bivši košarkaš Partizana Vladimir Lučić, prokomentarisao je igre kao i prelazak Fredija Gilespija u Crvenu zvezdu.

БИВШИ КАПИТЕН ПАРТИЗАНА ОБРАДОВАО ДЕЛИЈЕ: Ево шта је поручио о најновијем појачању КК Црвена звезда

EuroleagueTV

– Fredi je veliki radnik, sto posto posvećen na svakom treningu i na svakoj utakmici. Uvek je tu da odradi prljav posao za ekipu. Mislim da mu tim Zvezde po karakteristikama mnogo više odgovara nego Bajern – tu je okružen jednim od najboljih dodavača u istoriji Evrolige Milošem Teodosićem, ali i sa dosta drugih talentovanih igrača na pozicijama od dva do četiri, igrača koji mogu da ga učine boljim, kazao je Lučić i dodao:

– Gilespi je igrač koji dosta zavisi od sistema i od ekipe kojom je okružen, drugi treba da iskreiraju koš za njega. Radi dosta korisnog što se ne vidi uvek u statistici, a tu su i skokovi, blokade, čvrstina. Ukoliko se uklopi kako treba, može da bude pojačanje za Zvezdu.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)