DEBITOVAO PETRUŠEV: Jović i Valensija srušili Olimpijakos

Novosti online

15. 12. 2023. u 22:50

Košarkaši Valensije napravili su jedno od najvećih iznenađenja u 14. kolu Evrolige i savladali Olimpijakos u Pireju sa 63:56 (14:15. 21:11, 12:12, 16:18).

ДЕБИТОВАО ПЕТРУШЕВ: Јовић и Валенсија срушили Олимпијакос

FOTO: KK Crvena zvezda/Iks

Presudna večeras u dvorani "Mira i prijateljstva" bila je druga četvrtina koju su gosti rešili u svoju korist i do kraja održali stečenu prednost, pre svega zahvaljujući fantastičnoj igri u odbrani.

Uspeo je Olimpijakos da se približi i završnicu meča učini zanimljivom, ali su gosti na kraju odoleli i zasluženo slavili.

Večerašnja utakmica biće upamćena po neslavnom debiju Filipa Petruševa za Olimpijakos. On je proveo nešto više od osam minuta na parketu, ali se nije upisao u listu strelaca. Njegov saigrač iz nacionalnog tima Nikola Milutinov postigao je šest poena za domaćina.

U timu Valensije fantastičnu utakmicu odigrao je srpski plejmejker Stefan Jović koji je dirigovao igrom svoje ekipe i ubacio 12 poena uz četiri skoka i dve asistencije. Kris Džons je takođe postigao 12 poena za goste.

Ovim trijumfom Valensija je pretekla Olimpijakos na tabeli i ima skor od osam pobeda i šest poraza, dok je aktuelni vicešampion polovičan sa 7-7.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)