DA LI SE TO MICIĆ POKAJAO? Reprezentativac Srbije o boravku u NBA ligi

Novosti online

22. 11. 2023. u 14:20

Vaslije Micić od ove sezone je u NBA ligi gde igra za ekipu Oklahome tandera.

ДА ЛИ СЕ ТО МИЦИЋ ПОКАЈАО? Репрезентативац Србије о боравку у НБА лиги

Foto AP

I dalje se dvadesetdevetogodišnjak nije skroz privikao na dešavanja u najjačoj ligi sveta, u koju je došao kao MVP Evrolige.

- Drugačije je, kada imate utakmicu za utakmicom u dva dana, zaista je teško. Ne znam kako svi ovi momci to uspevaju, ja se još uvek oporavljam od puta u Portland, ali to je nešto na šta se svi naviknu - rekao je Micić i nastavio:

- Kada krene sezone, tu je sve manje treniranja, a više fokusa na koncentraciji. Postoji mnogo video-sastanaka iz kojih mogu da se izvuku zaista dobre lekcije. To je ono što sam ovde naučio. Rekao bih da je sve što radimo planirano onako kako treba i kako stručni štab želi i ja uživam u tom delu.

Micić je rekao da želi da zadrži neke navike koje vuče sa sobom i koje je stekao u Evropi.

- Imam i neke navike iz prošlosti, koje moram da nastavim da radim i jedna od njih je rutina treninga, tu želim da budem dosledan - objasnio je Micić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata