ČANAK SE VRAĆA ''KUĆI''? Bivši trener Partizana nakon kratke epizode u Turk Telekomu ima novi klub

Novosti online

27. 10. 2023. u 12:04

Nenad Čanak će posle neslavne epizode u Turk Telekomu zameniti dosadašnjeg trenera litvanskog Lijetkabelisa Robertsa Stelmahersa, a zvanično saopštenje se očekuje uskoro, javlja "Basketnjuz".

ЧАНАК СЕ ВРАЋА КУЋИ? Бивши тренер Партизана након кратке епизоде у Турк Телекому има нови клуб

FOTO: Arhiva Novosti

Lijetkabelis je ovog leta pristao na 1+1 dogovor sa Stelmahersom. Međutim, početak sezone nije bio inspirativan, kao što nije ni Čankov u Turskoj. Trenutno, Lijetkabelis drži rekord 4-2 u Litvanskoj ligi i 1-3 u Evrokupu.

Srpski trener je radio u Lijetkabelisu od 2018. godine, ali je ovog leta odlučio da prihvati ponudu kluba Ankare. Vrlo brzo je on dobio otkaz iz istog razloga kao i kolega Stelmahers.

Prošle sezone u Evrokupu, Lijetkabelis je sa Čankom zauzeo 4. mesto u Grupi A, ali je izgubio četvrtfinalnu utakmicu od Pariza.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!