ZBOG OVOGA JE ZVEZDA IZGUBILA! Legendarni Hrvat otkrio podatak koji će još više razbesniti delije

Novosti online

27. 10. 2023. u 10:02

Košarkaši Partizana pobedili su u Beogradu ekipu Crvene zvezde rezultatom 88:86 u meču petog kola Evrolige.

ЗБОГ ОВОГА ЈЕ ЗВЕЗДА ИЗГУБИЛА! Легендарни Хрват открио податак који ће још више разбеснити делије

Aco Petrović foto: N.Paraušić

Najefikasniji u ekipi Partizana sinoć je bio Aleksa Avramović sa 14 poena. U ekipi Crvene zvezde najefikasniji je bio Džoel Bolomboj sa 16 poena.

Košarkaši "crno-belih" posle pet kola u EL imaju dve pobede i tri poraza, dok je Crvena zvezda ostvarila jedan trijumf uz četiri neuspeha.

Veoma zanimljiva utakmica je viđena u Beogradu. Vodio je Partizan, vodila je Zvezda, a crno-beli su nadoknadili minus od 12 poena pred poslednju deonicu, te su došli do pobede.

Mnogi su analizirali ovaj meč, tražili su neke zaključke, a jedan od njih je i Aleksandar Petrović, legendarni hrvatski košarkaš, koji je izneo svoje viđenje.

- Postoji hiljadu načina da analizirate svaku utakmicu. Tako i jučerašnji derbi Partizan - Zvezda. Jedan od tih načina je i podatak da je Jago izašao na plus devet svoje ekipe na 07:30 do kraja, a vratio se na 01:07 do kraja, kada je njegov tim gubio sa tri poena razlike - napisao je Petrović i aludirao na to da je zaboravljeni Brazilac na klupi gostiju razlog pobede Partizana, odnosno poraza Zvezde.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja