TEŽAK UDARAC ZA FENERBAHČE: Itudis ovo nije želeo da čuje

Tanjug

14. 10. 2023. u 18:29

KOŠARKAŠ Fenerbahčea Tajler Dorsi pauziraće dva meseca zbog povrede, saopštio je ove subote istanbulski klub na zvaničnom sajtu.

ТЕЖАК УДАРАЦ ЗА ФЕНЕРБАХЧЕ: Итудис ово није желео да чује

Foto: N.Paraušić

Ovaj 27-godišnjak je tokom meča protiv Valensije u petak uveče zadobio prelom metatarzalne kosti u desnom stopalu i sledi mu pauza zbog koje će propustiti veliki broj značajnih mečeva u Evroligi, među kojima su i gostovanja Partizanu (9. novembra) i Crvenoj zvezdi (14. novembra).

Odsustvo Dorsija biće težak udarac za trenera Fenerbahčea Dimitrisa Itudisa. Sjajni bel je u prva dva kola najelitnijeg evropskog takmičenja postigao ukupno 32 poena za 55 minuta provedenih na terenu.

Fenerbahče je sezonu u Evroligi otvorio pobedom kod kuće protiv Olimpije iz Milana (85:82) i porazom u Valensiji (74:77).

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!