"MORAMO DA BUDEMO NEUPOREDIVO BOLJI": Obradović pred duel Krka - Partizan

Novosti online

07. 10. 2023. u 14:45

KOŠARKAŠI Partizana nakon poraza od Makabija na startu Evrolige nastavljaju takmičenje u ABA ligi utakmicom protiv Krke u Novom Mestu. Očekivanja od ovog duela izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

МОРАМО ДА БУДЕМО НЕУПОРЕДИВО БОЉИ: Обрадовић пред дуел Крка - Партизан

FOTO: M. Vukadinović

Trofejni stručnjak smatra da ekipa mora mnogo bolja da bude u odbrani u odnosu na meč u Tel Avivu kako bi došla do željenog cilja u Sloveniji.

- Očekujem da reagujemo posle slabo odigrane utakmice protiv Makabija u Tel Avivu. Ekipa Krke je odigrala odličnu utakmicu u prvom kolu. Moramo biti maksimalno koncentrisani i na neuporedivo boljem nivou odbrambeno da bi odigrali dobru utakmicu i bili spremni na ono što nas očekuje, a to je sigurno veliko iskušenje protiv Krke - rekao je Obradović.

Centar Balša Koprivica ističe da on i saigrači moraju biti spremni na borbu u dvorani "Leon Štukelj".

- Krka se vratila iz ABA 2 lige i dobila prvu utakmicu protiv FMP-a. Veoma solidna ekipa, igraju brzo i borbeno tako da moramo tako da moramo biti spremni da dođemo na njihov domaći teren i punom parom započnemo meč - istakao je Koprivica.

Podsetimo, utakmica Krka - Partizan igra se u nedelju od 16 časova.

BONUS VIDEO: JUNAK MUNDOBASKETA: Aleksa Avramović o novoj sezoni KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)