PIJANI RAZGOVORI I JEDNA LJUTNJA: Nikola Jokić, DŽamal Marej i Denver na novom početku

Novosti online

03. 10. 2023. u 21:28

SEZONU je završio 13. juna kao NBA šampion i MVP finala. Leto je proveo zabavljajući se na raftingu, konjskim trkama, koncertima, ugostio je u Somboru saigrača iz Denvera Erona Gordona, lumpovao sa reprezentativcima na proslavi nakon dočeka na skupštinskom balkonu.

ПИЈАНИ РАЗГОВОРИ И ЈЕДНА ЉУТЊА: Никола Јокић, Џамал Мареј и Денвер на новом почетку

foto: Tviter

Od tog istorijskog dana za Nagetse, Nikola Jokić je prvu zvaničnu obavezu imao na konferenciji za medije na početku trening kampa za narednu sezonu, zajedno sa Džamalom Marejem. Neobavezno je ustajao da osmotri šampionski pehar na stolu i uglavnom davao neobavezne odgovore na takođe neobavezna novinarska pitanja. Jedno od takvih - da li mu je ovo leto bilo najzabavnije?

- Ne, sasvim suprotno, jer smo igrali dodatna dva meseca, pokrili smo kompletno takmičenje. Bilo je dobro tokom leta, naravno da sam se i zabavljao. Eron me je pitao da li može da ostane još koji dan. Rekao sam, naravno da možeš. Nismo radili ništa posebno, provodili smo vreme zajedno, sasvim dosadan život.

Nije propustio da pecne Mareja kada je govorio o tome zašto nije nastupio za Kanadu na Mundobasketu.

- Znao je da će izgubiti od Srbije.

Usledila je Marejeva replika:

- Nije ni on igrao, tako da…

Šlagvort za pitanje Jokiću da li razmišlja o nastupu za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Prijatelju, to je tek za godinu dana. Videćemo šta će sve do tada biti - usledio je očekivan odgovor.

Pitali su ih da li su često bili u kontaktu tokom leta.

- Ne, samo pijani razgovori - nasmejao je Džamal predstavnike sedme sile, koje je zanimalo i šta misle o odlasku Brusa Brauna iz Denvera.

- Naravno da smo ljuti na njega, možda mu i ne damo taj prsten. Šalim se, to je prirodno, morate to da prihvatite - rekao je Jokić.

Još jedno pitanje sa očekivanim odgovorom odnosilo se na rušenje rekorda u broju tripl-dabl mečeva.

- Za sada me zanima samo da pobedimo što je moguće više mečeva i, ako je moguće, da se usput zabavljamo. Ne mislim o tome, videćemo kada dođe vreme za to - rekao je superstar Nagetsa, koji sezonu započinju 25. oktobra protiv Lejkersa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu