"DOŠAO JE KAO DETE U ŠKOLU POSLE RASPUSTA!" Nikola Jokić stigao na pripreme Denver nagetsa, navijači samo ovo komentarišu (VIDEO)

Novosti online

02. 10. 2023. u 17:20

Nikola Jokić i Denver nagetsi su dočekali zvanični početak priprema za novu NBA sezonu, a najjača liga na svetu odmah je iznedrila i zanimljivu situaciju u Kolardu.

ДОШАО ЈЕ КАО ДЕТЕ У ШКОЛУ ПОСЛЕ РАСПУСТА! Никола Јокић стигао на припреме Денвер нагетса, навијачи само ово коментаришу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na prvi dan priprema stigao je srpski as - ležerno, kako i dolazi na treninge u ovo doba godine - u majici dugih rukava i šortsu, a njegova pojava dovela je do mnogih komentara.

Na društvenim mrežama, gde je Denver i podelio foto i video zapis Jokićevog dolaska, osvanule su brojne reakcije, a među najduhovitijim bila je:

"Jokić mi deluje neraspoloženo kao što je prvog dana škole dete koje se upravo vratilo sa raspusta".

A evo i kako je Nikola Jokić izgledao na dolasku na prvi zvanični trening aktuelnog šampiona:

Kada počinje NBA liga?

NBA liga "počinje" ovog ponedeljka trening kampovima, tj. mini-pripremama ekipa, a 5. oktobra "kreću" predsezonske utakmice.

Takmičarski deo NBA sezone počinje 25. oktobra. Otvoriće ga u Denveru Jokićevi nagetsi i to derbijem protiv Los Anđeles lejkersa. Istog dana sastaće se Golden Stejt - Feniks, ali u kasnijem terminu.

A ako vam se košarka sviđa, NBA kao njen sastavni deo, kao i sve što u njoj rade Nikola Jokić i Denver, ali i ne samo oni već i svi ostali srpski i drugi asovi, pratite ih na sportskim stranicama portala "Novosti". 

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)