LEGENDARNI HRVAT OGORČEN! "Dvorana ne treba više da nosi ime po Draženu Petroviću"

Novosti online

29. 09. 2023. u 11:48

Aleksandar Petrović, košarkaški trener i brat legendarnog Dražena po kojem dvorana u kojem igra zagrebački klub nosi ime, osvrnuo se na status Cibone i izrazio veliko nezadovoljstvo.

ЛЕГЕНДАРНИ ХРВАТ ОГОРЧЕН! Дворана не треба више да носи име по Дражену Петровићу

FOTO: EPA

- Izgleda da će košarkaški centar Dražen Petrović, nekada dvorana u kojoj se igrala isključivo košarka, postati ekskluzivno mesto u kome će se igrati futsal i u čemu posebno uživa čovek zadužen za sport u Gradu Zagrebu. Možda bi trebalo razmisliti i o promeni imena dvorane - napisao je Aleksandar Petrović.

Kao i pojedini košarkaši Cibone, Petrović je komentarisao to što je teren u dvorani morao da bude proširen za potrebe futsala.

Kako podseća Index.hr, Futsal Dinamo će u dvorani u kojoj je okupio 5.000 navijača za finale prvenstva igrati i grupnu fazu Lige šampiona. Zbog povećanja terena bilo je potrebno da se pomore takozvane teleskopske tribine u Draženovom domu, koje su odmah uz teren. Neki igrači Cibone su se zbog toga žalili na atmosferu i primetili da su navijači predaleko.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024