„BELI“ SPREMNI ZA START: U prvom kolu KLS kraljevačka Sloga gostuje u Somboru

G. ĆIROVIĆ

29. 09. 2023. u 11:57

Posle letnje pauze utakmicama 1. kola ovog vikenda startovaće „Admiral bet Košarkaška liga Srbije“ za takmičarsku 2023/24. godinu.

„БЕЛИ“ СПРЕМНИ ЗА СТАРТ: У првом колу КЛС краљевачка Слога гостује у Сомбору

G.Šljivić

Na premijeri novog prvenstva košarkaši kraljevačke Sloge sutra putuju u Sombor gde će za rivala imati ekipu Džokera, debitanta u ovom rangu takmičenja. A, po svemu viđenom u pripremnom periodu tokom kojeg su odigrali 10 kontrolnih mečeva, utisak je da „beli“ spremno ulaze u sezonu u kojoj su glavni ciljevi siguran opstanak u ligi i stabilizacija kluba.

- Imamo dosta novih igrača i zadovoljan sam odrađenim poslom tokom priprema – kaže Marko Dimitrijević, trener Sloge. - Na otvaranju sezone gostujemo Somborcima koji, iako debitanti, u svom sastavu imaju igrače koji su već igrali ovu ligu, kao i četvoricu američkih košarkaša. Spremni smo i nadamo se povoljnom rezultatu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)