POCEKO PONOVO PRAVI ŠOU: ''Srbija? Najpre da popijemo po koju..."

Novosti online

29. 08. 2023. u 21:16

Italija se plasirala u narednu fazu Mundobasketa a tamo će se najverovatnije sastati sa Srbijom, što Poceko nije propustio da prokomentariše.

ПОЦЕКО ПОНОВО ПРАВИ ШОУ: Србија? Најпре да попијемо по коју...

FOTO: FIBA.Basketball

Selektor Italije, Đanmarko Poceko, bio je zadovoljan posle pobede svoje ekipe, ali je u svom stilu prokomentarisao poraz u prošlom kolu.

– Posle poraza od Dominikane hteo sam da skočim iz hotela, ali na sreću ne mogu da se otvore prozori. Siguran da bi me neko od Filipinaca sačekao da sam uspeo da skočim i spasao. Mnogo sam patio, ali imam sjajne igrače i volim svakog od njih. Volim i predsednika Saveza, poslednja tri dana me je tretirao kao otac sina. Nismo imali laku grupu… I zato se voli košarka, ne zbog putovanja – rekao je Poceko.

Ukoliko se Srbija plasira u narednu fazu posle susreta sa Južnim Sudanom, sastaće se u narednom kolu sa svojim dželatom sa Evropskog prvenstva od prošle godine.

– Protiv Srbije igraćemo našu normalnu košarku, znamo da su oni veliki tim. Malo ćemo da odmorimo, popijemo po koju i onda od sutra da mislimo o Srbiji – zaključio je Poceko.

BONUS VIDEO: Doužer se obratio srpskim novinarima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)