MA KAKVA KOŠARKA! Pojavio se novi snimak pijanog Jokića, tu je i NBA zvezda iz Amerike (VIDEO)

Novosti online

28. 08. 2023. u 08:28

NIKOLA Jokić se provodi za "sve pare". Zaslužio je, postao je NBA šampion, poslednje tri godine dominira najjačom košarkaškom ligom sveta, ali...

МА КАКВА КОШАРКА! Појавио се нови снимак пијаног Јокића, ту је и НБА звезда из Америке (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Ljubav između košarke i Srbina izgleda nije obostrana. Momak iz Sombora tokom leta uživa u svemu više nego u igri pod obručima. Luka Dončić nije ostavljao loptu, pojavio se i na Svetskom prvenstvu i ne samo on, nego još nekolicina velikih NBA zvezda. A oni kojima povreda nije dozvolila da igraju, poput Kristapsa Porzingisa, stigli su u Aziju da prate i navijaju za nacionalni tim.

A naš Jokara obilazi somborske kafane. Uživao je na koncertu Svetlane Ražnatović, bio je među najrazigranijim gostima, a juče se pojavio i video gde Nikola pijan "reguliše saobraćaj. Naime, Jokić je lumpovao uz trubače, dok su auta stajala i čekala da završi svoj performans.

Njega su u jednom trenutku prijatelji sklonili, a pojavio se novi video na kojem se vidi da je centar Denvera bio u društvu saigrača Arona Gordona, koji je sredinom avgusta stigao u Srbiju, u posetu Jokiću.

Na snimku koji je podelio i Harison Vind, novinar koji prati Nagetse, vidi se kako Gordon grli Jokića, a čini se da tom prilikom pokušava da ga pomeri.

Somborac je bio u zanosu, pa nije previše obraćao pažnju na saigrača iz Amerike.

Nije poznato tačno kada se dogodila ova situacija, a kako je Gordon nakon Srbije otišao u Kinu, pretpostavlja se da su snimci nastali pre 10-ak dana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ALL INCLUSIVE - 639 EVRA: Ponuda za more u Egiptu - slike smeštaja i plaža (FOTO)