ESPN PROZVAO EMBIDA: ''Izbegavaš Jokića, jedva čekamo da vidimo šta će se dogoditi''

Novosti online

18. 08. 2023. u 09:12

Zanimljivo je bilo u studiju ESPN-a tokom analize rasporeda utakmica nove NBA sezone, kada su prozvali aktuelnog MVP-ja kako izbegava da igra mečeve protiv Nikole Jokića.

ЕСПН ПРОЗВАО ЕМБИДА: Избегаваш Јокића, једва чекамо да видимо шта ће се догодити

FOTO: Tanjug/AP

- Želim da gledam Embida protiv Jokića. Da li ćemo? Videćemo. Jednostavna činjenica je da Embid nije igrao u Denveru od novembra 2019. Bilo je povreda, kovid, odmaranja. Mislim da je razvio alergijsku reakciju na nadmorsku visinu - nasmejao je ESPN-ov NBA reporter Tim Mekmehon sve u studiju.

A na njegovu šalu se nadovezao bivši NBA as Ričard Džeferson.

- To se zove 'srpski grip'. To je stara stvar, imali smo 'Šekov grip', 'Kobijev grip', 'Džordanov grip', ima različitih gripova. Trenutno imamo srpski. Da samo kažem, Džoele, ne smatram da izbegavaš Jokića. Ali od ovog trenutka ću pričati da izbegavaš Jokića dok ne budete igrali jer sam video kako dominiraš protiv njega u Filadelfiji, a on nije dobio šansu za revanš u Denveru. Zato ću reći da izbegavaš Jokića i jedva čekam da vidim šta će se dogoditi. Kako ćeš odgovoriti - bio je i oštar Džeferson.

BONUS VIDEO: Košarkaši Srbije krenuli put Kine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!