"NEMAM REČI..." Vasilije Micić se emotivno oprostio od Efesa

Novosti online

03. 07. 2023. u 22:10

VASILIJE Micić nastavlja karijeru u NBA nakon pet fantastičnih sezona u Anadolu Efesu. Nije zaboravio da se zahvali svom dojučerašnjem timu i njegovim navijačima.

НЕМАМ РЕЧИ... Василије Мицић се емотивно опростио од Ефеса

Foto: EPA-EFE/Miguel Angel Polo

- Posle pet predivnih sezona u Efesu, došao je trenutak za rastanak. Nemam reči da izrazim koliko sam voleo svaki momenat u ovom klubu i koliko sam zahvalan na tome što sam bio deo Anadolu Efesa. Želim da se zahvalim svima u klubu, trenerima, medicinskom osoblju, svim mojim saigračima i, naravno, navijačima koji su mi pomogli da ostvarim svoje ciljeve, timski uspeh i da učine da se moji snovi ostvare. Hvala vam iz sveg srca i volim vas. Zauvek deo Anadolu Efes porodice.

Micić je sa Efesom osvojio dve titule u Evroligi, u oba navrata bio je MVP fajnal-fora (2021. i 2022). Od naredne sezone nosiće dres Oklahoma Siti Tandera, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor vredan ukupno 23.500.000 dolara.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)