"ŠTA IM JE JOKARA NOĆAS RADIO!" Jokićeva supruga podelila tužno sećanje na velikog Nikolinog navijača koji više nije sa nama

Novosti online

14. 06. 2023. u 11:06

NIKOLA Jokić je pokorio košarkaški svet, a čovek koji je bezgranično verovao u momka iz Sombora to nije dočekao.

ШТА ИМ ЈЕ ЈОКАРА НОЋАС РАДИО! Јокићева супруга поделила тужно сећање на великог Николиног навијача који више није са нама

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Natalija Jokić, supruga MVP NBA plej-ofa, podelila je jedno tužno sećanje na velikog navijača njenog muža Nikole, koga više nema - Đoleta Balaševića.

Ovu priču na Instagramu je otkrila Olivera Balašević, koja je je objavila fotku pokojnog "Panonskog mornara" kako iz svoje fotelje gleda Jokića, a onda i njegovu misao sa kojom je dočekivao jutra uz TV ekran:

- Posle neprospavane noći strpljivo bi čekao da se probudim i jutro bi započinjao rečenicom: "Ne možeš da veruješ šta im je sve Jokara noćas radio!".

Foto: Printskrin

 

I Nikola je svojevremeno otkrio koliko Balašević utiče na njega.

- Veliki sam fan lika i dela Đorđa Balaševića, bile su mi pomešane emocije. Nisam stigao da ga upoznam, da mu se zahvalim što mi je pomogao da "prevarim" moju sadašnju ženu da mi bude devojka, a sad žena. Žao mi je zbog toga i mislim da je ovo veliki gubitak za sve nas koji smo ga voleli - rekao je Jokić posle smrti Balaševića u februaru 2021.

Štaviše, Jokić je i ćerki dao ime Ognjena, po pesmi čuvenog kantautora. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!