AMERI U ČUDU! Šta stavljaju u vodu tamo? Srbija manja od Los Anđelesa, a...

Novosti online

14. 06. 2023. u 09:24

O Srbiji se priča i piše u superlativu, a glavni krivci za to su Novak Đoković i Nikola Jokić. Dvojac koji je u samo 24 časa pokorio ceo svet.

АМЕРИ У ЧУДУ! Шта стављају у воду тамо? Србија мања од Лос Анђелеса, а...

Foto: Goran Čvorović

Rolan Garos je u džepu i 23. grend slem trofej, a samo nekoliko sati kasnije i NBA prsten je na ruci jednog Srbina. Đoković i Jokić su zaludeli ceo svet, posebno Amere, koji su godinama osporavali sve što dolazi iz naše zemlje.

Čuveni NFL igrač Šenon Šarp oduševljen je uspesima Nikole i Novaka, a njegove reči u emisiji „Undisputed“ sa Skipom Bejlsom izazvale su veliku pažnju.

- Šta stavljaju u vodu tamo u Srbiji? Treba da idemo tamo. Imaju dvojicu najboljih ikada, a samo Los Anđeles ima više ljudi nego cela ta država. Oni imaju Novaka Đokovića, koji je osvojio 23. grend slem, nešto što niko nikada nije uradio, a imaju i Nikolu Jokića - rekao je Šarp, sa čijim stavom se saglasio i Bejls.

FOTO: Tanjug/AP

 

Jokić i Đoković su najbolji, a Srbija je zemlja sporta koja je godinama iznedrila i pored ove dvojice veliki broj vrhunskih asova, džaba vam i Los Anđeles i Amerika.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis