"NIKOLA, MALO SAM RAZOČARAN": Trener Denvera je ovo "zamerio" Jokiću (VIDEO)

Novosti online

10. 06. 2023. u 10:57

JASNO je da Denver teško gubi utakmice kada je Nikola Jokić na svom prepoznatljivom nivou. Tako je bilo i u četvrtoj utakmici finala plej-ofa NBA lige protiv Majamija. Ipak, trener Nagetsa Majkl Meloun istakao je da ga je srpski as "razočarao".

НИКОЛА, МАЛО САМ РАЗОЧАРАН: Тренер Денвера је ово замерио Јокићу (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Naravno, ovo je bila šala koja se ticala toga da Somborac nije uspeo da zabeleži tripl-dabl, već samo dabl-dabl. On je imao učinak od 23 poena, 12 skokova i četiri asistencije.

- Nikola, malo sam razočaran što nisi imao tripl-dabl večeras. Ali sjajan posao, 23 poena i 12 skokova. Želim ovo da dam Nikoli Jokiću - rekao je Meloun.

Trener Denvera je Jokiću dao lanac sa priveskom, koji uvek dodeljuje igraču koji je igrao najbolju odbranu, a potom je trener Nagetsa pohvalio je Džamala Mareja, Erona Gordona i Brusa Brauna, koji su izneli veliki teret na ovom susretu.

Podsetimo, peta utakmica igra se u Koloradu u noći između ponedeljka i utorka od 2.30. Denver bi pobedom postao šampion NBA lige, prvi put u istoriji kluba.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a