BJELICA ODLAZI IZ FENERA? Srpskog košarkaša povrede sprečile da pokaže više

Novosti online

10. 06. 2023. u 09:11

SRPSKI košarkaš Nemanja Bjelica mogao bi da napusti Fenerbahče posle samo jedne sezone. Razlog za ovakvu odluku su povrede koje su mučile bivšeg igrača Golden Stejt Voriorsa.

БЈЕЛИЦА ОДЛАЗИ ИЗ ФЕНЕРА? Српског кошаркаша повреде спречиле да покаже више

Foto: Nebojsa Parausic

Kako piše grčki "Totat basket" budućnost iskusnog krilnog centra u Istanbulu je neizvesna, pa je veliko pitanje da li će i sledeće sezone nositi dres turskog kluba.

Bjelica je odigrao samo sedam mečeva za tim Dimitrisa Itudisa u Evroligi, uz prosek od 2,7 poena, 2,1 skok i 0,9 asistencija.

Ovaj 35-godišnjak iz Beograda je u sezoni 2014/2015. bio MVP najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja i nakon toga se otisnuo u NBA gde je nastupao za Minesotu, Sakramento, Majami i Golden Stejt. Upravo je sa Voriosrima osvojio prsten.

Ostaje da se vidi kakva je budućnost Nemanje Bjelice u Feneru. Vredi pomenuti da je on od 2008. do 2010. godine nosio dres Crvene zvezde, pa se postavlja pitanje, da li je moguć povratak na Mali Kalemegdan?

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori