OLIMPIJAKOS BACIO UDICU: Srpskom centru ponuda od 1,4 miliona po sezoni

Novosti online

29. 05. 2023. u 22:45

ZNALO se da će jedan od natraženijih košarkaša na evropskom tržištu ovog leta biti srpski reprezentativni centar Nikola Milutinov.

ОЛИМПИЈАКОС БАЦИО УДИЦУ: Српском центру понуда од 1,4 милиона по сезони

FOTO: M. Vukadinović

Ima status slobodnog agenta nakon što mu je istekao ugovor sa mokovskim CSKA, tako da su udice bačene sa više strana. Trenutno je najuporniji pecaroš njegov bivši tim Olimpijakos, koji je iskoristio Nikolin odmnor u Atini da odigra agresivan presing. 

Kako prenose pojedini grčki izvori, Milutinovu je predstavljena ponuda za povratak u Pirej gde je igrao od 2015. do 2020. godine. Finansijski uslovi - 1,4 miliona evra po sezoni, odnosno skoro dvostruko manje nego što je zarađivao u svojoj poslednjoj godini ugovora sa "armejcima". 

Nikola Milutinov / FOTO: AP

Srpski as je uzeo tajm-aut da razmotri opcije za nastavak karijere, možda i da sačeka da finalista ovogodišnjeg fajnal-fora Evrolige "pojača" prvu ponudu. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio