"NEĆEMO POBEDITI SA SAMO 60 POENA": Nikola Kalinić objasnio razloge poraza Barselone u polufinalu Evrolige

Novosti online

20. 05. 2023. u 09:51

BARSELONA je na fajnal-for Evrolige došla po mnogima kao glavni favorit, ali Katalonci su izgubili u polufinalu od Real Madrida sa 78:66. Nezadovoljan posle poraza bio je srpski košarkaš Nikola Kalinić.

НЕЋЕМО ПОБЕДИТИ СА САМО 60 ПОЕНА: Никола Калинић објаснио разлоге пораза Барселоне у полуфиналу Евролиге

Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Bivši igrač Crvene zvezde je bio jedan od najboljih igrača tima Šarunasa Jasikevičijusa u prvom poluvreme, a onda je gotovo celo drugo presedeo na klupi.

- Pokušali smo da ih pobedimo samo trojkama i rezultat je 66 poena. Nismo uspeli da pronađemo način da uđemo u reket i da ih dovršimo. Dobro, imaju Tavaresa, ali nećemo sa samo 60 poena pobediti u polufinalu Evrolige - rekao je Kalinić za "Jurohups".

Srpski košarkaš je na parketu proveo 18 minuta i za to vreme ostvario je učinak od šest poena i dva skoka, ali dao je veliki doprinos u odbrani.

U finalu Evrolige u nedelju od 19 časova igraće Real Madrid i Olimpijakos, dok je od 16 sati zakazan meč za treće mesto u kome se sastaju Barselona i Monako.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava