"NEKA PARTIZAN IGRA U ZAGREBU!" Legendarni as, a sad direktor Štark arene Goran Grbović, opleo po crno-belima!

Tanjug

15. 05. 2023. u 21:55

Direktor beogradske Arene Goran Grbović izjavio je ''da je ABA liga najsmešnije takmičenje na svetu u svim sportovima'' i da Partizan ako želi može da igra svoje utakmice finala u Ljubljani, reagujući na saopštenje Košarkaškog kluba Partizan da će ljubljanska hala ''Stožice'' biti domaći teren za eventualne utakmice finala plej-ofa ukoliko "crno-beli" ne budu mogli da igraju svoje domaće utakmice u Areni.

НЕКА ПАРТИЗАН ИГРА У ЗАГРЕБУ! Легендарни ас, а сад директор Штарк арене Горан Грбовић, оплео по црно-белима!

FOTO: KK Paritzan

"Prvo i osnovno, neka Partizan saopšti koji su to termini finala, pošto ja ne znam, a ne znaju ni oni. Jednostavno, neka neko kaže pa da vidimo. Neka ABA liga kaže koji su joj termini sopstvenog takmičenja, jer to je očigledno najsmešnije takmičenje na svetu u svim sportovima", istakao je Grbović.


Kako je preneo Mocartsport, Grbović je dodao da rukovodstvo Partizana ''ne treba da se igra ugledom kluba''.


"Pazite, ja nisam navijač, ja sam direktor Arene, tako da me baš briga gde će da igraju. Neka igraju u Ljubljani. Što se mene tiče mogu i u Zagrebu, to je njihova odluka i nema veze sa Arenom. Meni je samo žao jer ja sam bio deo tog Partizana i to sam uvek isticao. Partizan nije privatna firma i ne treba se igrati ugledom kluba. Samo primera radi da uporedimo Evroligu i ABA ligu. Evroliga lepo dođe pre početka sezone i svi lepo pogledamo datume, vidimo kada je Arena zauzeta, da li će postojati problemi i onda sve rešimo na vreme, tako rade ozbiljne organizacije", zaključio je Grbović.


KK Partizan prijavio je halu "Stožice" u Ljubljani kao domaći teren za eventualne utakmice finala plej-ofa, ukoliko "crno-beli" ne budu mogli da igraju svoje domaće utakmice u beogradskoj Areni, preneo je ranije Mocartsport.


Rukovodstvo Partizana se odlučilo za halu "Stožice" u Ljubljani, pošto ona ispunjava uslov da ima kapacitet dovoljan da stanu svi oni koji imaju sezonske ulaznice za utakmice "crno-belih".

Goran Grbović / foto: Z. Jovanović

Podsetimo, posle eliminacije od Reala u četvrtfinalu Evrolige, crno-beli su u četvrtfinalu ABA lige izgubili hali "Aleksandar Nikolić" od Studentskog centra iz Podgorice, te će crnogorski klub na svom terenu juriti pobedu za prolazak dalje.

Druga utakmica plej-of serije koja se igra na dve pobede na programu je u četvrtak od 19 časova, a tada će Studentski centar biti domaćin.


Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)