DIRLJIVE SCENE ISPRED ARENE: Evo šta su "grobari" uradili pred Partizan - Real povodom tragedije u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" (FOTO)

Novosti online

04. 05. 2023. u 19:05

PARTIZAN i Real nisu mogli ni da sanjaju kakav će uvod imati njihova četvrta utakmica u top 8 fazi Evrolige. Dan pred nju, u prestonici Srbije desila se velika tragedija: u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u sredu je 14-godišnji učenik vatrenim oružjem usmrtio osmoro đaka i čuvara te ustanove, a više osoba ranio. Pred novi meč s Madriđanima, navijači crno-belih su se na dirljiv način oprostili od stradalih.

ДИРЉИВЕ СЦЕНЕ ИСПРЕД АРЕНЕ: Ево шта су гробари урадили пред Партизан - Реал поводом трагедије у основној школи Владислав Рибникар (ФОТО)

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Naime, oni su u velikom broju kod statue lopte ispred Štark arene paljenjem sveća i ostavljanjem cveća odali počast ubijenima.

Kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji koja je pred vama:

Slično su "grobari" uradili i na Kalemegdanu, gde košarkaški duel putem video-bima prate one pristalice crno-belih koje nisu mogle da dođu do karata za Arenu.

Podsetimo, na današnjem meču četvrtfinala Evrolige neće biti muzike niti propratnog programa, baš kao ni na Kalemegdanu.

Četvrtu utakmicu KK Partizan Real Madrid možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

Bonus video: Najpotresniji snimak sa konferencije, pročitana imena ubijene dece

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili