SJAJNA VEST ZA NOVAKOVE NAVIJAČE: Đoković trenira, i to uz važnu novost (VIDEO)

Novosti online

04. 05. 2023. u 17:56

NOVAK Đoković trenira u Marbelji gde se sprema za nastavak sezone. Jedan detalj će navijače srpskog asa posebno obradovati.

СЈАЈНА ВЕСТ ЗА НОВАКОВЕ НАВИЈАЧЕ: Ђоковић тренира, и то уз важну новост (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Naime, najbolji teniser sveta je trenirao u Marbelji i to bez steznika na desnoj ruci koji je nosio u pojedinim mečevima u Monte Karlu i Banjaluci zbog određenih problema sa laktom.

Deluje da je to sve prošlost i da Novak želi što spremniji da dočeka naredne izazove. Prvi bi trebalo da bude Rim (10. - 21. maj) gde srpski as brani titulu.

Nema dileme da je glavni cilj kada je šljaka u pitanju Rolan Garos (28. maj - 11. jun) i da će Đoković pokušati da bude u najboljoj formi za drugi grend slem u sezoni.

Podsetimo, Nole je na prethodna dva turnira zaustavljen u drugom kolu. U Monte Karlu je izgubio od Lorenca Musetija, dok je ga je u Banjaluci pobedio Dušan Lajović.

BONUS VIDEO: Ulazak Novaka Đokovića na teren u Banjaluci

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)