KLS: Košarkaši Zlatibora odbranili titulu

Novosti online

19. 04. 2023. u 21:55

Košarkaši Zlatibora najbolji su tim Košarkaške lige Srbije, pošto su večeras na domaćem terenu savladali ekipu Čačka 94 sa 88:71 u poslednjem kolu nacionalnog šampionata.

КЛС: Кошаркаши Златибора одбранили титулу

FOTO: ABA liga j.t.d. / Dragana Stjepanović

Zlatibor je ovom pobedom odbranio trofej i došao do skora 22-8, koliko imaju i Spartak i Vojvodina ali zbog prednosti u dodatnim kriterijumima za određivanje redosleda, ekipa iz Čajetine je završila kao prva na tabeli.

Najefikasniji kod pobednika bio je Brano Đukanović sa 14 poena, a 12 je ubacio Filip Đuran. Kod Čačana se istakao Đorđe Ćurčić sa 14 poena, a Arguster Danijels dodao je 12 poena i isto toliko skokova.

Ekipa Spartaka je savladala na domaćem terenu košarkaše Metalca sa 121:66, što je bilo dovoljno za drugo mesto na tabeli.

Kod Spartaka su se istakli Filip Barna sa 32 poena i Miloš Milisavljević koji je dodao 21 poen. Ibrahim Durmo je sa 20 poena bio najbolji u sastavu poražene ekipe.

BONUS VIDEO: Ovacije "delija", Novak Đoković bodri Zvezdu protiv Valensije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)