"NAJTEŽI TRENUCI U KARIJERI!" Trener Borca posle podviga u Podgorici otkrio kako je motivisao igrače da naprave čudo

Novosti online

15. 04. 2023. u 22:13

ABA liga, njen uvodni deo, pred plej-of doživeo je završnicu za infarkt, a epilog je doneo veliku radost svima kojima je čačanski Borac u srcu.

НАЈТЕЖИ ТРЕНУЦИ У КАРИЈЕРИ! Тренер Борца после подвига у Подгорици открио како је мотивисао играче да направе чудо

FOTO: ABA liga / KK Budućnost - Filip Roganović


Podsetimo, Borac je napravio podvig u Podgorici, pobedio u drami trećeplasiranu Budućnost i izbegao direktno ispadanje u drugu ligu. Tamo se seli  MZT iz Skoplja koji je, po mnogima vrlo, vrlo čudno, uz obilatu "pomoć" Cibone, savladao Zagrepčane i na jedan dan bio na mestu koje mu je u subotu "preoteo" čačanski klub.

A trener Borca, Dejan Mijatović, ovako je sumirao utiske posle košarkaškog trilera u "Morači":

- Ne znam koliko ću biti u stanju za ovu konferenciju za štampu jer su ovo najteži trenuci u mojoj karijeri, a njih prolazim zajedno sa mojom ekipom u poslednje 2-3 nedelje. Prvenstveno zbog činjenice da sam Čačanin, igrao sam i trenirao ovaj klub. Vi znate kakav je grad košarke Čačak ali uz svo zadovoljstvo koje nosi, baviti se košarkaškim poslom u tom gradu je velika odgovornost i obaveza. Čestitam mojim momcima koji su izdržali sve, došli smo da ostavimo srce na parketu i svaka čast igračima koji su mentalno uspeli da izdrže. Ono što sam im rekao, tih poslednjih 40 minuta večeras je naše i to nam niko ne može uzeti. Nemamo razloga za euforiju jer nas čeka baraž, čekamo protivnika sutra i za nas se nastavlja borba za opstanak - rekao je Dejan Mijatović.

Tabela ABA lige

Tabela ABA lige / Foto: Flashscore

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024