PORAZ PRED PARTIZAN: Panatinaikos razočarao u grčkom prvenstvu

Novosti online

09. 04. 2023. u 22:56

KOŠARKAŠI Partizana u poslednjem kolu Evrolige dočekaće Panatinaikos. Atinjani neće u dobrom raspoloženju put Beograda pošto su izgubili u prvenstvu Grčke od Peristerija sa 96:89 (21:15, 21:24, 23:23, 31:27).

ПОРАЗ ПРЕД ПАРТИЗАН: Панатинаикос разочарао у грчком првенству

Foto: Profimedia

"Zeleni" su odavno izgubili sve šanse za Top 8 u elitnom takmičenju, ali sigurno će pokušati da se u punoj "Areni" prikažu u najboljem svetlu. Ipak, partija protiv tima Vasilisa Spanulisa ne može da raduje.

Ne ide baš najbolje Panatinakosu ni u domaćem šampionatu. Ovo im je bio šesti poraz, dok najveći rival Olimpijakos nema nijedan i jasno je da bi ovo mogla biti veoma loša sezona za ovog velikana.

Najraspoloženi u gostujućem timu pred put u Srbiju bio je Peris Li koji je meč završio sa 30 poena, dok je Dvejn Bejkon dodao 15. Na drugoj strani najbolji bio Markus Denmon sa 22, dok je Jan Hamer postigao 17.

Panatinaikos sada ima učinak 16-2, a Peristeri 14-8.

Podsetimo, Partizan će atinske "zelene" dočekati u petak od 20.30. Crno-beli su već obezbedili Top 8, samo ostaje da se vidi sa kog mesta će u četvrtfinale.

BONUS VIDEO: Ovacije "delija", Novak Đoković bodri Zvezdu protiv Valensije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)