NBA POJAČANJE ZA NEMCE: Bek Lejkersa u dresu "pancera" na Mundobasketu 2023.

Novosti online

23. 03. 2023. u 22:30

BEK Los Anđeles Lejkersa Ostin Rivs privukao je pažnju javnosti odličnim igrama, a sada i time što bi mogao da zaigra na Svetskom prvenstvu 2023. u dresu jedne evropske reprezentacije.

НБА ПОЈАЧАЊЕ ЗА НЕМЦЕ: Бек Лејкерса у дресу панцера на Мундобаскету 2023.

foto: Tviter

Prošle godine dobio je nemačko državljanstvo i mogao bi da debituje za "pancere" na Mundobasketu u Japanu, Indoneziji i Filipinima. Do sada je jedno mesto za naturalizovane igrače zauzimao Nik Vajler-Beb. 

- Veoma sam zainteresovan - rekao je Rivs, kome je osnov za dobijanje pasoša to što mu je baba Nemica. - Već sam pričao sa Denisom Šruderom o tome, takođe i sa trenerom nacionalnog tima Gordonom Herbertom.

Rivs je tokom marta prosečno beležio 17,7 poena, 5,3 asistencije i tri skoka, što je značajno uticalo na ostanak Lejkersa u plej-of trci u periodu kada je Lebron Džejms van tima zbog povrede.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)