RAZGALIO "GROBARE" PRED POHOD NA TOP 8: Dante Egzum će ovom izjavom oduševiti navijače

Novosti online

22. 03. 2023. u 22:51

JEDAN od najboljih košarkaša Partizana ove sezone Dante Egzum govorio je o predstojećim izazovima.

РАЗГАЛИО ГРОБАРЕ ПРЕД ПОХОД НА ТОП 8: Данте Егзум ће овом изјавом одушевити навијаче

FOTO: M. Vukadinović

Igrači Partizana posle pobede nad Efesom u Istanbulu imali su nekoliko dana pauze, jer je utakmica sa Budućnosti u Podgorici odložena zbog izbora u Crnoj Gori.

- Dobro nam je došlo pred ključni deo sezone da napunimo baterije. Biće teško, nema sumnje, ali ako budemo koncentrisani i radimo ono što treba, svakoga možemo da savladamo. Kao i u bilo drugoj sezoni koju sam odradio kao profesionalac, imali smo mnogo uspona i padova. Imamo tim koji zna kako da se fokusira kada je to neophodno i nadam se da će sve ispasti dobro - rekao je Dante Egzum za "BC Partizan TV"

Partizan prosečno beleži najviše navijača u utakmicama u Evroligi, a plejmejker ističe da mu je himna najemotivniji momenat navijanja.

- Atmosfera u Beogradu… Ljudi mi šalju poruke iz Australije, oni čak i preko televizije vide kakva je atmosfera. Svima im kažem isto – potpuno je drugačije kada ste zapravo u Areni, to ne može rečima da se opiše. To ne mogu da uporedim sa bilo čim drugim. Često posle neke utakmice pomislim da ne može da bude bolje, što se navijanja tiče, a onda me svaka sledeća utakmica iznenadi i bude još bolje. Kako se sezona bliži kraju – biće sve luđe… Omiljeni deo utakmica na kojima smo domaćini je kada na početku navijači rašire šalove i pevaju. Uvek se naježim, sjajan osećaj - kaže Egzum

A, kako je živeti u srpskoj prestonici?

- Beograd je sjajan grad, svi su veoma fini prema meni – posebno navijači. Čak i kada sam naleteo na navijače nekih drugih klubova, uvek su imali poštovanja. Kažu da navijaju za drugu ekipu, ali da im je drago što smo se upoznali. Zasad – odlično iskustvo, a ni vreme nije loše. Što se tiče slobodnog vremena, meni je uglavnom tada potreban odmor, da ne budem na nogama. Obično su to filmovi, TV serije, video igre… Ni gužve u saobraćaju nisu velike u poređenju sa nekim drugim mestima na kojima sam igrao. Ne mogu da se setim ničeg što mi se ne sviđa u Beogradu - govori Australijanac.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽELJKO OBRADOVIĆ OBUKAO DRES DRUGOG KLUBA: Trener Partizana se setio istorijskih momenata od pre 30 godina (FOTO)